Dagens popkulturelle julegavetips: 7. desember

Hva? En Gibson-gitar.

Joan Jett sverger til Gibson

Hvorfor? Nå som alle tror de blir rike og berømte av å synge på Idol, finnes det hauger av ledige orkesterplasser for talentfulle, unge musikere. Lær av Joan Jett. Hun fikk gitar i julepresang av faren da hun var 13, lærte alt om imagebygging fra Suzi Quatro da hun var 15, startet jentebandet The Runaways da hun var 16 og lå på toppen av «Billboard Hot 100» syv uker i strekk da hun var 23.  Den 7. juni neste år spiller Gibson-gitaristen på Rockefeller i en alder av 52 år. Hun er i full vigør etter et liv fylt av supersunn fysisk fostring, flotte kulturelle opplevelser, en helvetes mye oppmerksomhet og kontinuerlig inntak av næringsrik føde. Et liv foreldregenerasjonen kun kan misunne henne.

Til hvem? Avkommet selvsagt. Fordi du helst vil styre karrieren til unga dine selv. Sleng med en leiekontrakt på øvingslokale på kjøpet, så blir alle i nabolaget også fornøyde.

Herman Berg
Herman Berg

Tidligere nyhetsredaktør i digi.no og redaktør av ABC Nyheter. I skrivende øyeblikk daglig leder i et selskap som gir ut papirmagasiner. Elsker musikk.

Artikler: 233