Best akkurat nå!

34A6D70B-4AB3-4130-9F1F-2C384C218A3EFredag er en nydelig dag. Den siste ferieuken vinker farvel, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel kaffedrikking, et par runder ping-pong, enda mer kaffedrikking, sjokoladespising (Troika, alltid Troika!), et par-tre slurker Pommac og en Grandiosa med rabarbraskiver. Er det rart man er happy?

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 92 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige åtte prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen har vi hørt mye på den nye musikken til blant andre Peter Bruntnell, Taylor Swift, Fionn Regan, Malin Pettersen, P.P. Arnold og The Rails.

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 40 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *