Dagens låt(er)

For de som innbiller seg at New Order kun har vært sutrete, gretne gubber i 30 år pga selvmordet til Ian Curtis: Eat these!

I 1987 lagde de en skikkelig parodi på puddelrock.  Den er såpass god at flere internettkommentatorer innrømmer at de har gått fem på:

«Such a hilarious video. I almost turned it off thinking there was some mistake. Then I recognized the boys under all that lame glam.» …..«I had heard Blue Monday, but this was the first time I’ve seen the band, when this video played out TOTP. Very strange experience…that New Order band, in my head was now synonymous with metalic over-cacks.»

Sangen heter «Touched by the Hand of God» og er skrevet for filmen Salvation!. Den er regissert av Kathryn Bigelow, som mottok seks Oscar-priser for filmen The Hurt Locker (2008). Videoen tar for seg klisjeene i MTVs heavymetal-videoer, inkludert de enorme parykkene, den elendige mimingen og batteriet av svarte skinnklær.

Den andre låten vi gjerne deler, er singelen «60 Miles an Hour» fra favorittalbumet, Get Ready (2001). Videoen med vitenskapsmannen som kler seg ut som en bjørn for å mingle med bamsefamilier er tett opp til hysterisk.

 

 

PS! Som en ekstrabonus har vi lagt inn historien om Action-Angus, en stakkars papegøye fra Melbourne som ble plassert på vindusviskeren i 60 Miles an Hour. Det tilsvarer en fart i nesten 100 km/t!


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *