Godt nyttår, popklikkere!

E30DBCF9-5E18-4CFD-A158-C20E0033CCF6Det er godt å våkne opp til et nytt år. Nye sjanser, nye seire og nye nederlag. I dag skal Popklikk-redaksjonen spise Napoleonskaker mens vi ser sport på fjernsynet. En Popklikk-redaksjon som er usedvanlig fornøyd med året vi akkurat har lagt bak oss. For 2019 er det beste året vårt noensinne. Vi har skrevet så mange anmeldelser og artikler om musikk vi elsker, at vi har mista tellinga for lengst.

At dere som leser dette, har bidratt med å lese sakene våre med usedvanlig stor appetitt er for oss årets store høydepunkt. Verden har i løpet av 2019 blitt fylt opp av så mange popklikkere at vi tillater oss å bli en anelse rørt. Tusen takk!

Hva 2020 bringer vet vi ikke, men om kreftene og kondisen ikke svikter oss, er målet å bli enda bedre. Det vi ønsker oss aller mest er flere skribenter som har lyst til å skrive om musikk de elsker sammen med oss. Dyktige skribenter som til neste år vil ha gleden av å spise Napoleonskake sammen med resten av gjengen når 2021 har kommet for å bli. Om du kjenner at den personen kan være deg eller en du kjenner; ta kontakt!

I løpet av noen dager skal Popklikk-redaksjonen finne ut hva de mener er de musikalske høydepunktene i 2019. Listene vil publiseres innen kort tid. Mon tro hva fjorårets beste album heter? Selv ikke vi vet det ennå, så følg med!

Vi kommer også til å skrive om og lage to spillelister der vi oppsummerer tiåret vi akkurat har forlatt.

Godt nyttår, popklikkere. Vi digg, digg, digger dere! 

Om vi har laget en spilleliste som passer utmerket å spille i løpet av årets første dag? Absolutt og definitivt!

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1658