Godt nyttår, popklikkere!

4B43D354-40B5-45E2-8332-420BFFBE8FF4Det er godt å våkne opp til et nytt år. Nye sjanser, nye seire og nye nederlag. Og forhåpentligvis slipper pandemien snart taket slik at vi kan omgås på vanlig vis igjen. I dag har Popklikk-redaksjonen spist Napoleonskaker og sett sport på fjernsynet. En Popklikk-redaksjon som er svært fornøyd med året vi akkurat har lagt bak oss. Vi har skrevet så mange anmeldelser og artikler om musikk vi elsker, at vi har mista tellinga for lengst.

At dere som leser dette, har bidratt med å lese sakene våre med usedvanlig stor appetitt er for oss årets store høydepunkt. Verden har i løpet av 2021 blitt fylt opp av så mange popklikkere at vi tillater oss å bli en anelse rørt. Tusen takk!

Hva 2022 bringer vet vi ikke, men om kreftene og kondisen ikke svikter oss, er målet å holde ut i enda noen øyeblikk.

Fordi alle i redaksjonen har altfor mye å gjøre (absolutt hele tiden), ønsker vi oss flere skribenter som har lyst til å skrive om musikk de elsker. Dyktige skribenter som til neste år vil ha gleden av å spise Napoleonskake sammen med resten av redaksjonen når 2022 har kommet for å bli. Om du kjenner at den personen kan være deg eller en du kjenner; ta kontakt! (mail: espen61@yahoo.no; mobil: 930 46 828).

I løpet av noen dager skal Popklikk-redaksjonen finne ut hva de menerer  årets beste plater i 2021. Vi har allerede luftet våre personlige synspunkter, men innen kort tid vil opptellingen av Popklikk-redaksjonens kollektive stemme publiseres.

I år deles kategoriene opp på følgende vis: Årets beste norske plater; Årets beste utenlandske plater; Årets beste svenske plater. Mon tro hva fjorårets beste platene i de tre kategoriene heter?

Selv ikke vi vet det ennå, så følg med!

Listene vil bli rangert, og vi lager selvfølgelig spillelister til alle tre kategoriene.

Godt nyttår, popklikkere. Vi digg, digg, digger dere! 

Om vi har laget en spilleliste som passer utmerket å spille i løpet av årets første dag? Absolutt og definitivt!

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1658