Popklikks julekalender: 24. desember

Popklikks julekalender vil i løpet av 24 hektiske dager, og i god tid før sølvguttene synger julen inn, presentere låter fra album vi har hørt så mye på i løpet av året at enten låtene eller platene med meget stor sannsynlighet befinner seg på en eller annen liste når Popklikk oppsummerer musikkåret 2018 på nyåret (puh!).

Vårt ønske er, just like Jesus, å formidle et kjærlighetsbudskap til menneskeheten. Men der Jesus rettet blikket mot evigheten, er vårt mål å skjenke alle verdens popklikkere musikk som øker livskvaliteten i den korte tiden vi rusler rundt på planeten Tellus.

Vi håper dere lar dere inspirere, og at dere lytter litt ekstra på låtene og skivene vi, med hjertet i hånda, presenterer for dere.

Paul McCartney: «Egypt Station»

Han er 76 år og kan ikke stoppe. For kanskje faller verden sammen, i det øyeblikket han slutter å skrive låter. Jeg vet ikke. Det er bare en vag teori. At det er Macca som tetter hullet i diken, eller som Atlas bærer himmelvelvingen på skuldrene sine. Sir Paul skriver nye sanger av nødvendighet, men også med med overskudd. Heldigvis.

 


Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *