Sint og sexy

I dag er Beyoncé ute med ny video. Vi tar notater og konkluderer med at det som fortsatt gjelder er å være fresende forbanna og sexy samtidig. Så her er det bare å øve.

I ukesvis har Beyoncé Giselle Knowles teaset oss med små glimt av monstervideoen som nå har blitt sluppet løs på nett som en forrykt og fresende villkatt.

Det er altså låten «Run The World» det handler om. At vi damer ruler planeten, altså. Det er ikke småtterier dette her. I likhet med Britneys «Till the World Ends» handler det om rå makt, apokalypse og ikke minst viktigheten av å overta verdensherredømme ved hjelp av ekstremt lite klær og jævlig kjappe rumpevrikk. Her kan man overliste en hel hær med ristende skuldre og pupper. Du kan formelig se de mannlige soldatene måpe mens de tenker: «Prøver hun å forføre meg eller har hun et epileptisk anfall?»?

Merkelig nok har man blandet inn en haug med dyr. Okser og hyener. En tøtsj av Animal Planet. På et tidspunkt leker også Beyoncé at hun er en farlig løve. Grrrrr.

Takket være Tyra Banks og Beyoncé vokser det opp en hel generasjon som virkelig forstår viktigheten av sint & sexy-komboen. Fierce!

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405