Vaaaauuular!!!

Popklikk svever fortsatt etter å tilbragt gårskvelden med landets beste rapper: Lars Vaular. Sjelden har jeg savnet mer å bo i Norges fineste by enn jeg gjør i dag. Fylt til randen med bergenspatriotisme og stolthet av alt det fine som kommer derfra. Sjefen Vaular fikk meg til å savne regnfulle gater, sene kvelder på utestedet Garage, galskapen på Torgalmenningen i helgene etter utestedene er stengt, fulle nattbusser på vei ut i forstedene. Det toppet seg totalt da postnummeret 5144 ble ropt fra scenen. That’s right: 5144 Dalen, der svikere får spiker i skallen.

For en som er født og oppvokst i Fyllingsdalen er det ikke hverdagskost å få hooden sin nevnt i en rap. Og det er jo nettopp dette som er så fantastisk med denne musikksjangeren. Rap tar det hverdagslige og gjenkjennelige og gjør til noe som er verdifult og badass. Og den poetiske og smarte Vaularen er best på dette i Norge akkurat nå.

Eg è fra Bergen. Javisst!


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Vaaaauuular!!!”

  1. […] låt by Elise Nyborg Eriksen on jun 1, 2011 • 05:37 Ingen kommentarer Jaaaaviiissst! Popklikk elsker Vaular. Så mye er forbanna sikkert. Vi har allerede i ukesvis løpt, danset, groovet og småklint til […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *