Du hellige håndgranat!

Gardermoen ble i dag morges stengt på grunn av en brevpresse.

En helt naturlig måte å holde kontroll på brevene sine er å bruke en håndgranat

Mer presist: Gardermoen ble i dag stengt på grunn av det som slett ikke var en brevpresse, men kunne se ut som en håndgranat, og som faktisk viste seg å være en tom granat som egentlig skulle brukes som en brevpresse.

Det hevdet i hvert fall passasjeren som klarte å skape kaos på Norges største flyplass i over én time onsdag morgen. Siden det skjedde like etter terrorhandlingen i Stockholm og ved inngangen til julestria, kan vi trygt slå fast at «timing is everything!», også for brevpressere og granatfraktere.

Og skulle man velge alternativer til en granatpresse har Popklikk følgende forslag:

1. Gamle, godt brukte joggesko. Det holder til og med de mest nysgjerrige familiemedlemmene unna.

2.  En skarp øks som kutter brevene i to. Effektivt prevensjonsmiddel for papirbaserte brev, både for mottakere og avsendere.

3.  En kost som plasseres i taket og rett ned på brevbunken. Flyttes sjelden, fordi ingen våger å fjerne den i frykt for at huset skal ramle sammen.

4. En brevbombe. Fjerner behovet for en brevpresse.

5. En epleskrott. Blir fort til en stinkbombe som igjen fjerner behovet for en brevpresse.

Og hvis du er interessert i håndgranatens historie, kan Monty Python gi deg et lite tilbakeblikk med denne klassiske snutten om den hellige håndgranat.

Herman Berg
Herman Berg

Tidligere nyhetsredaktør i digi.no og redaktør av ABC Nyheter. I skrivende øyeblikk daglig leder i et selskap som gir ut papirmagasiner. Elsker musikk.

Artikler: 233