Popklikks redaksjon består av Elise Nyborg Eriksen (redaktør), Espen A. Amundsen, Herman Berg, Tom Skjeklesæther og Martin Andresen.

Sammen gir vi deg en smart guide til popkultur med personlig preg.  Vi brenner for musikk, tv, film, teater, kunst, media, design og nett.

Med våre daglig oppdaterte anmeldelser og kommentarer kan du erverve deg kunnskap før helgens fest eller morgendagens lunsjpause.

Litt om oss:

-Elise Nyborg Eriksen

Elise  har en Bachelor of Communications fra Griffith University i  Australia. Her spesialiserte hun seg på avisjournalistikk i tillegg til tekst- og kulturstudier med hovedvekt på film og litteratur. Hun har jobbet i ni år for ABC Startsiden, de siste fire årene fungerte hun som  kulturredaktør for nettavisen ABC Nyheter. For tiden er Elise freelancer og arbeider som kommunikasjonsrådgiver i organisasjonen AV -OG-TIL.

– Espen A. Amundsen

Espen er idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

-Herman Berg

Tidligere nyhetsredaktør i digi.no og redaktør av ABC Nyheter. I skrivende øyeblikk frifant.

-Tom Skjeklesæther

Mest  kjent som redaktør for legendariske Beat, radioprogrammet Cowboy & Indianer på NRK, og skriverier for VG (og en haug andre skrivestuer). Tom skriver  sin faste spalte, Tom S’ fire Ess, for Popklikk.

-Martin H. Andresen
Andresen er bidragsyter på Popklikk og skriver mest om reklame, PR og om hvordan teknologi påvirker oss.  Martin arbeider på BI.

 

Popklikk gjør det populære smart og det smarte populært.