Helgens Pop-Cocktail

I uka som gikk har det vært mye å ta tak i av popkulturelle ting og tang.

– Vi kan ikke annet enn å bli pirret av overskriften Hugh Hefner Goes Willy Wonka.  Og saken holder det overskriften lover.  Blant de 200 000 nye eksemplarer av Playboy som når butikkene på fredag ligger det 10 «Golden Tickets» .  De som er så heldig å få fingrene på en billett blir hedergjest på Hefners «Midsummer Night’s Dream Party».  En fest hvor Hollywoodstjerner og kjendiser ofte stiller kun iført kroppsmaling.

– Popklikk eeelsker Glee og har den siste uken hørt i overkant mye på Cee-Lo. Miks ingrediensene sammen og tilsett Gwyneth.

– En annen gylden nyhet er at The Golden Girls, eller Panter Tanter som det het på norsk,  har lansert en DVD-boks med den klingende tittelen   ’25th Anniversary Complete Collection’. Sjekk ut klippene fra serien og drøm deg tilbake til 90-tallet.

En roman som består av kun spørsmål? Blant annet «In your view, does children smell good?»

– Hvem blir TIME’s 2001 Person of the Year? Lady Gaga eller Steve Jobs? Her er de nominerte.

– Trenger vi egentlig filmen Little Fockers? Har ikke Robert De Niro ydmyket seg selv lenge nok nå?

– Slo Keith Richards en svensk journalist eller bare tullet han? Uansett, se opp Thomas og Harald!

– Ukens sitat: – Jeg har veldig god kontroll på livet mitt nå. En gang i tida var jeg dum og naiv og ga bort bilder av meg selv i hytt og pine. Men jeg er nå blitt mer politisk interessert, og gjør ikke det lenger, sier Rødt-politikeren Kjersti Nyhagen mens hun poserer i gjennomsiktig bluse i Dagbladet.

–  Interessant lesning: How Back To The Future made incest fun for the whole family

– Lekkert : Tom Waits hits on a chick at a party

Finn fem feil.

– Popklikk gleder seg vilt og hemningsløst til Lars Vaular og Tommy Tee på Parkteateret i kveld.  Vi varmer opp med den eminente artikkelen i favorittmagasinet FETT , «Ikkje fåkk med kjærligheten» hvor litteraturviter og musiker Einar Olsson analyserer tekstene til John Olav Nilsen, Lars Vaular og Jaa9 & OnklP.

Han sier blant annet:
«Lars er utvilsomt en romantiker i tillegg til å være en empatiker. «Inn & Ut» beveger seg fra å tematisere forholdsproblematikken i de første versene til å beskrive de seksuelle sidene ved forholdet. Den snedige vendingen kommer idet refrengmantraet inn og ut går fra å beskrive hvordan hovedpersonenes usikkerhet påvirker forholdet deres, til en mer direkte mekanisk beskrivelse av sex.»

Vi e jævla utradisjonell vi kan flyge forbi Pluto
ingen misjonærstilling bare Kama Sutra
Visjonær kommer aldri ut av takt
eg kan føle på din hud at
Du kan føle meg der men eg e’kkje nær
kommer aldri i utakt uansett vær
For en sky flyger aldri i utakt […]
Så vi går inn og vi går ut

God helg!


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *