Badly og forbanna Drawn Boy

Koselig lue, føkka sinn. (Foto: badlydrawnboy.co.uk)

Verden er et merkelig sted. Senest for noen dager siden diskretdanset jeg gatelangs med tonene til «About A Boy»-soundtracket på øret. Mens jeg gløttet på de vintertrøtte ansiktene rundt meg tenkte jeg i mitt stille sinn : «Lurer jaggu meg på hva han Badly Drawn Boy-typen holder på med nå jeg. For dette her er jo egentlig flotte greier».

Og plutselig-hutselig. What do you know. I dag flommet nettet over av rapportert om at den luekledde trubaduren hadde gått kanakkas på scenen «Troubadour» i L.A.! Damon Gough som han heter, hatet lyden og han hatet deler av publikum som han etterhvert refererte til som «L.A twats» og «cunts».  Han forsatte med noe sånt som «Shut up! Otherwise I’ll get off the stage all together! I’m going to ruin my career tonight! I don’t give a fuck. I want to go home to my kids.»

Dette beviser med andre ord at det å gå med koselig lue ikke nødvendigvis betyr at man er i vater mentalt.  La det være en læresetning i førjulstiden. Sjekk boleklikken her.

Badly Drawn Boy kom forøvrig med albumet «It’s What I’m Thinking Pt.1 – Photographing Snowflakes» i høst, som skal være det første i en triologi.  Platen skal ikke ha fått de beste kritikkenen, men det lille vi har hørt er ganske så fint.

Se denne nye videoen for eksempel:

Dersom du vil mimre litt er det bare å høre på tonene til «Silent Sigh» fra nettopp «About a Boy»-albumet.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Badly og forbanna Drawn Boy”

  1. […] pepsi. Julestresset kan ramme oss alle. Også ministere. I går skrev vi om at Badly Drawn Boy gikk kanakkas på scenen. I dag sirkulerer klippet den danske innenriks- og helseminister Bertel […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *