Barnebandet som rocker USA

Frontfigur Stefan (11) mestrer ni instrumenter og har fått med lillesøstrene Olga (10) og Cornelia (7) i en relativ tøff rocketrio.

De kaller seg Children Medieval Band og har allerede varmet opp for Rammstein foran 10.000 mennesker i Denver, Colorado.

Familien er amerikanske statsborgere, men egentlig rumenere som startet bandet som et familieprosjekt. For to år siden begynte de å utforske middelaldermusikk. Etter hvert utviklet det seg i retning av hardere rock siden det var mest interessant for de yngre i familien. Og det er vel spesielt minstemann Cornelia som imponerer og sjarmerer fra trommesettet.

Prosjektet må sies å ha vært vellykket. En av videoene, coverlåten «Sonne» (Rammstein), har nesten fått fire millioner avspillinger på YouTube siden den ble lagt ut i mars i fjor.

Men bandet går også lenger tilbake i rockehistorien. Blant annet toucher de innom 50- og 60-tallet. «Purple Haze» av Jimi Hendrix låter da heller ikke verst.

Her er mer om Children Medieval Band

PS! For å være rettferdig, finnes det andre barneband som nok er en del dyktigere enn Children Medieval Band. Ett eksempel er The Mini Band, som er Metallicas favoritter


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *