Dagens pop-cocktail

Hva er vel bedre enn å starte uken fullstendig oppdatert på den popkulturelle fronten? Vi hjelper deg med nettopp det!

(Foto: Wikipedia)

– Hva om Diana fortsatt levde? Hvor hadde hun vært i dag? Hvem hadde hun vært kjæreste med? Dette er noen av spørsmålene Monica Ali filosoferer rundt i sin nye bok  «Undtold Story».

Det er kanskje overraskende for mange at en såpass kritikerrost og seriøs forfatter som Ali velger seg nettopp Diana som hovedperson. Les denne interessante artikkelen av «Brick Lane»-forfatteren selv, så blir du litt klokere.

Golden Globe-vinnerne er ute og det er ingen store overraskelser.

– Popklikk ELSKER Downton Abbey som ruller og går på NRK om søndagen. Etter noen år hvor jeg har følt meg stappmett av overdådige, kjedelige og snobbete kostymedrama har serien kommet som et friskt pust. Den er smart, sexy og gir et innblikk i en annen tid på en unik måte. Og det skader jo ikke at manus er skrevet av samme mann som gjorde nydelige Gosford Park. Det som også er litt spesielt er at serien faktisk ikke er produsert av BBC men ITV.

Downton Abbey har blitt en monstersukess i England og sesong to er allerede under planlegging. I går kom nyheten om at det også kommer en Downtow julespesial. Horray!

http://www.youtube.com/watch?v=2M3moEeErr8

-Det er en enorm hype rundt Iron & Wine for tiden. Den kommende konserten på Rockefeller 3. februar vil nok tiltrekke seg movers and shakers fra hele landet. Dette klippet får meg til å forstå det godt.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405