Dagens Pop-Cocktail

Oh la la. Berit har sine fineste klær på.

På denne iskalde novemberdagen er det oss en glede å servere dere en rykende fersk cocktail med flere saftige ingredienser.

Vi begynner i det sunne hjørnet. For hva er vel mer passende enn å danne et helt orkester som kun spiller på grønnsaker. Nei, det er ingen spøk, The Vegetable Orchestra fra Wien høster og spikker sine egne instrumenter for så å lage de mest organiske harmonier.  Sjekk denne videoreportasjen av luringene. Favorittsitatet mitt er :  «The next piece is dedicated to cabbage».

Hva varmer vel mer i kulden enn nyheten om at nordmenn figurerer i utenlandske medier? Historien om den norske sykepleieren som var for sexy for politiet har nådd Storbritania. Needless to say er artikkelen rikt illustrert.

Kjendiser som bryr seg gir også en god lunk i kroppen. Madonna er en av flere stjerner som engasjerer seg i kampen mot mobbing. Good on you Mags!

Noe som simpelthen er hett er Popklikks venninne Skeive Berits nye outfit. Halleluja! Vi kan nesten ikke vente til neste gang vi skal  gjøre byen uttrygg med den rosa sexbomben.

Når vi først snakker om våre heite venner. Popklikks egen general Lindstad har blitt intervjuet. På engelsk må vite. Han snakker om suksessen bak web-tv-karamellen   “Ah, det er SÅNN det er!” Vi siterer villig vekk: -The fact that people repeat lines from the Web-TV show is the coolest evidence of the fact that the show is a success, for example, the remark «Abramham, my good neighbor,» has been repeated  over and over again by users on the Facebook page of the series.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405