Den beste musikken akkurat nå?

The Modfather
The Modfather

Fredag er en nydelig dag. En lang arbeidsuke vinker farvel, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel vasking av hus, plenklipping, rydding i boden og tre-fire runder med yatzy. Er det rart man er happy? 

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 97 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige tre prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen er det først og fremst de nye platene til Paul Weller, Richard Thompson, The Chills, Steve Forbert og The Goon Sax som har opptatt oss mest. Forrige fredag var det Bendik Brænne, Paul McCartney, Paul Simon, Spiritualized, Frøkedal og The Beths som holdt i taktstokken. 

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 25 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for. 

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1668