Gitarpop med det lille ekstra

251FF77C-6E72-4A74-914C-192F98A7A934Popklikk elsker gitarbasert pop. Vi elsker at det jingler og jangler, vi lever for gode melodier, hooks og refrenger og gitarer med litt ekstra trøkk og kraft. Låtene trenger ikke vare så mye lenger enn tre minutter, da er vi som regel klare for en ny injeksjon melodisk gitarpop.

Om det er det ene eller det andre, indie eller powerpop, jangle eller twee er ikke så viktig for oss, så lenge låtene får i gang rockefoten, vi trekker på smilebåndet og tenker at «nå vil vi ha mer!»

Slik musikk vil vi alltid ha og lengte etter mer av. Vi oppsøker nye band og plater med denne deilige powerpopen, men vi skal ikke legge skjul på at det også er en del nostalgi ute og går blant oss.

Popklikk-Espen (den unge, yngre, yngste) har derfor kuratert denne spillelisten med 70 låter fra 70 forskjellige artister og band som han synes alle bør sjekke ut. Her er det låter fra 1990-tallet og framover: «usual suspects» som Teenage Fanclub, Popsicle, Velvet Crush, Brendan Benson, Fountains of Wayne og The Posies, men også mer obskure og ukjente band som Starbelly, Pete Ham, Smiles, the dates og Ogikubo Station, for å nevne noen. Det har blitt plass til noen norske også som Sweden, Caddy, Loch Ness Mouse og The Thank Yous.

Da gjenstår det bare å ønske velbekomme. Håper det vil smake!

 


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *