Hæ, ikke hørt disse ennå?

B2158531-D58E-463C-9E50-9F00597B835FI årets julekalender presenterte Popklikk 24 låter fra album vi har hørt så mye på i løpet av året at enten låtene eller platene med meget stor sannsynlighet befinner seg på en eller annen liste når Popklikk oppsummerer musikkåret 2018 på nyåret.

Vårt ønske var, just like Jesus, å formidle et kjærlighetsbudskap til menneskeheten. Men der Jesus rettet blikket mot evigheten, var vårt mål å skjenke alle verdens popklikkere musikk som øker livskvaliteten i den korte tiden vi rusler rundt på planeten Tellus.

Vi håper dere lot dere inspirere, og at dere lytter litt ekstra på låtene og skivene vi, med hjertet i hånda, presenterte for dere. Hvor mange av platene som tilslutt dukker opp når årets beste musikk skal presenteres, vet vi ikke ennå, men det er ingen tvil om at mange hete artister ble presentert i årets julekalender.

Om dere ønsker å sjekke ut hele julekalenderen, trykker dere her, men om det holder å lytte på den fantastiske spillelista, der alle artistene er representert i kronologisk rekkefølge, er det bare å trykke på play på spillelista under:

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1654