Har du ikke hørt om «Slutwave»?

Popklikk hjelper deg og illustrerer.

Altså. Jeg prøver å komme meg gjennom Rihannas nye video «S&M» mens jeg kjemper mot kvalmen.  Noe som ikke er så lett.  For dette her er en evig smørje av pastell, pisk og Perez Hilton som bikkje. Hva i alle dager er det med denne, unnskyld fransken min, dritten som er så appellerende at hun selger i bøtter og spann?

Den norske duoen Stargate, som vi liksom skal være så stolte av, har en egen evne til å få alt til å høres gjennomfabrikert ut.  Det er hardt, sjelløst og humørløst tiltross for den tilsynelatende «komiske» innpakningen.

Lydverkets eminente blog opplyser meg om at Rihanna og hennes likekvinner er del av en ny stilretning. «Slutwave» kalles det.  Her er det bare å lære seg terminologien med en eneste gang.

Urban dictionary hjelper meg:

slutwave is a not-so-commonly used term referring to the 00’s phenomenon: the domination of female electro-pop solo artists.

the whole thing pisses off people who claim to have a clue about music, since these slutty-dressed (but in real life cold ass business women) artists are able to sell their shitty tracks by drawing attention to their bodies and creating buzz by their trashy (they’d say edgy) costumes.

main ‘slutwave’ artists: lady gaga, ke$ha

the term was probably invented and/or brought into use by Carles, blogger of Hipster Runoff.

Nemlig. Da har jeg lært noe i dag også.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405