Ikke bare blabla med Gaga

Hva hun vil servere får leserne av Metro se den 17. mai. Gratisavisen kommer ikke ut i Norge (Foto: Lady Gagas hjemmeside)

Lady Gaga er hyret inn som gjesteredaktør av gratisavisen Metro den 17. mai. Hun lover å fokusere på likhet og individualisme overfor de 37 millionene som ukentlig leser Metro. Gratisavisen er opprinnelig svensk, men kommer i dag ut på 15 forskjellige språk i 20 land.

Hva hun konkret kommer til å servere leserne bestemmes selvsagt delvis av nyhetsbildet, men også av hennes egen idérikdom. Gaga er jo vant til å ha pokerfjes om hva hun egentlig tenker om tingenes tilstand . Som for eksempel på nederlandsk tv hvor hun er nødt til å ha streifet innom tanker som at ‘disse hollenderne var jaggu reserverte!’ i fremføringen av «Poker Face».

http://www.youtube.com/watch?v=aVUxDCEcH5A&feature=related

Metro kjører en konkurranse for å finne en redaksjonssekretær som skal hjelpe Gaga med 17. mai-utgaven. Ladyen mener hun selv er født modig og har fulgt opp sine kunstneriske visjoner hele livet. Hun utfordrer andre til å finne ut om de er av samme modige karakter.

Den svenske gratisavisen har også tidligere vervet artister som gjesteredaktører, blant andre James Blunt i 2008 og danske Outlandish.

Om det blir mye kjendisstoff er vel heller tvilsomt, men noen fotografer må hun ty til. Kanskje tar Gaga hevn på alle paparazziene som har forfulgt henne gjennom årene.

Her en briljant pianoversjon av låta «Paparazzi».

http://www.youtube.com/watch?v=l3R3KqrJAI4&feature=related

Herman Berg
Herman Berg

Tidligere nyhetsredaktør i digi.no og redaktør av ABC Nyheter. I skrivende øyeblikk daglig leder i et selskap som gir ut papirmagasiner. Elsker musikk.

Artikler: 233