Kliner til. Igjen.

Leverer som alltid
Leverer som alltid

Popklikk har alltid digga Ron Sexsmith.

Etter debutskiva hans og en deilig konsert på John Dee, skjønte vi umiddelbart at dette var en fyr som ville være med på å prege våre musikalske liv. Sexsmith er en mann å stole på og leverer (nesten) alltid varene.

På sin nye plate, ”Carousel One”, kliner han til med et av sine beste album (som alltid). En plate proppfull med elskverdige melodier og tekster som til og med får oss til å trekke på smilebåndet.

At han stadig vekk sender tankene til Nick Lowe, som er som en husgud å regne i Popklikk-universet, er selvfølgelig et meget stort pluss. Likevel, gjennom flere år og mange skiver, er det ikke tvil om at Sexsmith har skapt sitt egen sound og sin egen musikalske visjon.

Stemmen til Sexsmith er fremdeles varm og følsom, melodiene flagrer fremdeles rundt på lette vinger, og de stilfulle arrangementene knytter fremdeles pop, soul, rock og country sammen på en utmerket måte.

Skulle du fremdeles være i tvil om at Ron er din mann, er det bare å låne bort ørene til låter som ”Lucky Penny, ”Sure As The Sky”, ”Nothing Feels The Same Anymore” og ”Can’t Get My Act Together”.

Popklikk heier på Ron og gleder oss allerede til hans neste album som selvfølgelig også kommer til å sitte som ei kule. Over og ut.


Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *