Låtpremiere: Obijan – «Det ordner seg»

06205580-7291-4F15-BA8D-A1537AB346D3Obijans nye låt, «Det ordner seg», er kanskje den ferskeste låten inspirert av hjemmeisolering og sosial-distansering. Isolasjonen vi opplever i disse dager kan gå hardt utover humøret. Det som derimot får blomstre er folks kreativitet (se og hør låta nederst i saken).

Det er akkurat det Obijan er et eksempel på her. «Det ordner seg» oser av positivitet og feelgood, som et håp i dystre tider. Låta er første smakebit fra det kommende tredje albumet. Den er skrevet av Jan Eivind Bertelsen, produsert av Marius Irgens og Jon Mannsåker spiller bassgitar. Låta gir Popklikk skikkelig oppsig, og vi gleder oss stort til den nye skiva.

For the record: Obijan aka Jan Eivind Bertelsen (Fjorden Baby!) lagde et av fjoråret beste norske album, «Holoprogram». Et album som fikk Popklikks anmelder til å skrive følgende: «Obijans andre album er en aldri så liten triumf. Omgitt av et luftig og krystallklart lydbilde pøser Bertelsen ut 10 låter som veksler mellom  å leke seg i et musikalsk landskap der pop, elektro, soul og reggae dominerer.»

 

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1624