OL-rebeller i kondomdresser

«The games have always been a little gay. Let’s fight to keep them that way.»
Canadierne legger ikke fingrene i mellom når de nå skal entre et homofiendlig OL. Du trenger ikke mer enn denne geniale snutten fra Canadian Institute of Diversity and Inclusion for å skjønne at de leker med OL-ilden i Sotsji og legger kjelker i veien for antihomopropagandaloven.

Den russiske sportsministeren fortalte i fjor at han ønsket homofile velkommen til Sotsji, men at det ville bli slått ned på om de viste sin legning offentlig.

Derfor har det vekket en viss oppsikt at den kvinnelige russiske rapduoen t.a.T.u. er invitert for å delta som en del av oppvarmingsshowet til åpningen av lekene i dag. Det melder Wall Street Journal.

http://youtu.be/effb2JYiKXM

Her er forøvrig Human Leagues syntklassiker «Don’t You Want Me» i fullformat. Singelen solgte over 1,5 millioner i UK i 1981/82, og videoen var produsert av Steve Barron som også stod bak a-has «Take on Me» og Michael Jacksons «Billie Jean».

http://youtu.be/zuZH2xlk5Hg

Herman Berg
Herman Berg

Tidligere nyhetsredaktør i digi.no og redaktør av ABC Nyheter. I skrivende øyeblikk daglig leder i et selskap som gir ut papirmagasiner. Elsker musikk.

Artikler: 233