Popklikks julekalender: 1. desember

Popklikks julekalender vil i løpet av 24 hektiske dager, og i god tid før sølvguttene synger julen inn, presentere gammel og ny musikk vi har hørt mye på i løpet av året.

Vårt ønske er, just like Jesus, å formidle et kjærlighetsbudskap til menneskeheten. Men der Jesus rettet blikket mot evigheten, er vårt mål å skjenke alle verdens popklikkere musikk som øker livskvaliteten i den korte tiden vi rusler rundt på planeten Tellus.

Vi håper dere lar dere inspirere, og at dere lytter litt ekstra på låtene og skivene vi, med hjertet i hånda, presenterer for dere.

Graham Parker & The Rumour: «Howlin’ Wind» (album)

Godt hjulpet av produsent Nick Lowe og et lydbilde bestående av blåsere, tangenter, tøffe gitarer og Parkers uimotståelige stemme, oppstår det en fantastisk miks av rå, energisk og melodiøs soul’n’rock som ble plassert i new wave-båsen da plata landet i 1976. Definitivt en av mine favorittskiver, som jeg stadig vekk henter fram. At oppfølgeren, «Heat Treatment», som også ble sluppet i 1976, er minst like bra, er sjelden kost. I min verden er låter som «White Honey», «Silly Thing», «Between You And Me» og «Soul Shoes» klassikere. Når det er sagt; låtmaterialet er så kruttsterkt at jeg godt kunne nevnt hele røkla.


Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *