Popklikks julekalender: 11. desember

F0D12CFC-628A-45FC-8799-75ECE9E1F11DPopklikks julekalender vil i løpet av 24 hektiske dager, og i god tid før sølvguttene synger julen inn, presentere låter fra album vi har hørt så mye på i løpet av året at enten låtene eller platene med meget stor sannsynlighet befinner seg på en eller annen liste når Popklikk oppsummerer musikkåret 2018 på nyåret (puh!).

Vårt ønske er, just like Jesus, å formidle et kjærlighetsbudskap til menneskeheten. Men der Jesus rettet blikket mot evigheten, er vårt mål å skjenke alle verdens popklikkere musikk som øker livskvaliteten i den korte tiden vi rusler rundt på planeten Tellus.

Vi håper dere lar dere inspirere, og at dere lytter litt ekstra på låtene og skivene vi, med hjertet i hånda, presenterer for dere.

Neko Case: «Bad Luck» (album)

Å beskrive Neko Case som en singer-songwriter er sikkert på sin plass, men for meg er hun først og fremst en popartist med en sjelden god evne til å kombinere gode melodier med smarte og oppegående tekster. Noe «Bad Luck», hennes første soloalbum på fem år, er et lysende eksempel på. Godt hjulpet av gjesteartister som Mark Lanegan, Robert Forster og k.d. Lang, har Case laget et album fylt med så mange fantastiske låter at jeg er fristet til å tro at det bor en grevling i taket. Et album skapt for musikkelskere som digger Jenny Lewis, The Smiths, Kirsty McColl og Fleetwood Mac.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *