Popklikks julekalender: 7. desember

A12E0C9C-1930-44F0-938F-56AA55AE29F9Popklikks julekalender vil i løpet av 24 hektiske dager, og i god tid før sølvguttene synger julen inn, presentere låter fra album vi har hørt så mye på i løpet av året at enten låtene eller platene med meget stor sannsynlighet befinner seg på en eller annen liste når Popklikk oppsummerer musikkåret 2018 på nyåret (puh!)

Vårt ønske er, just like Jesus, å formidle et kjærlighetsbudskap til menneskeheten. Men der Jesus rettet blikket mot evigheten, er vårt mål å skjenke alle verdens popklikkere musikk som øker livskvaliteten i den korte tiden vi rusler rundt på planeten Tellus.

Vi håper dere lar dere inspirere, og at dere lytter litt ekstra på låtene og skivene vi, med hjertet i hånda, presenterer for dere.

The Proclaimers: «Angry Cyclist» (album)

Et herlig album, dette, og definitivt blant bandets beste. På sitt ellevte album byr tvillingbrødrene Reid fra Edinburgh på en herlig miks av tekster, som snakker til både hjerte og hjerne, og så store doser meloditeft at man ikke frivillig forlater bordet. Produksjonen er myk, varm og svært tiltalende. «Streets Of Edinburgh» er svimlende vakker, «Then It Comes To Me» er full av eksistensielle vibber, mens «You Make Me Happy» skrur på alle lysene samtidig. «Angry Cyclist» får deg til å danse, le, reflektere over livets mysterier og felle minst 10 tårer i løpet av en drøy halvtime.


Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *