Redaktøsens tøsefavoritter

beyonceJeg er Tommy Steines humor! Jeg er Stig Van Eijk! Redaktøsens seks favorittøyeblikk med det overlegne kjønn i året som gikk.

Ikke et vondt ord om Cohen (bless his soul), Bowie (hvordan kunne dette skje) eller noen av de andre karene, karene i Popklikkredaksjonen besettes av. Men, som streng Redaktøs føler jeg det helt på sin plass å balanser ut mengden av genigubber. Her er en liten kavalkade med øyeblikk der rå damer fikk hjertet mitt til å slå litt raskere i det helvetes år 2016.

1. Beyonce/Formation
Første gang jeg hørte «Formation» tenkte jeg den var helt ok. Etter tredje gjennomlytning var jeg besatt. Det var som en bryter hadde blitt slått på. Jeg var avhengig av å få fikset mitt ved å høre hooken i de første sekundene av låten. De neste dagene utviklet jeg nok en gang et usunt forhold til The Queen B. Endte på Lemonade-kjøret sammenhengende i flere uker.

2. Attitudeproblem (p3 mix)
Karpe Diem + de tøffeste damene + mitt største jentecrush Silvana Imam. Holdt MILDT sagt å gå rundt for meg da denne bomben ble droppet i mars.

3. Kaja Gunnufsen
Høydepunkt: ALT i teksten til «Kvinneforum»
Syng med:
Jeg er en First Price utgave av en utgått vare
Alt ansvaret er mer enn jeg kan klare
Jeg er allsang på grensen og Kristian Valens stil
Å være herlig ærlig har sin pris, uten tvil


4. LALEH/Bare få va mig själv
GÅSEHUDALARM!!!!

5. Carpool med Adele
Er det noe med Adele jeg ikke elsker? Svaret er nei. Visst er hun så mainstream som Grandis, men hjertet mitt brister likevel i tusan biter hver gang jeg hører «Hello». Carpool med Madonnna er også ett av årets høydepunkter.

6. Ane Brun synger Dylan under Nobelbanketten
Ord blir fattige.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405