Reven har talt!

Ylvis-brødrene i musikkvideoen «The Fox» (Foto: TVNorge)

Joda, Popklikk har selvsagt det svaret de 27 millionene som har sett Ylvis på YouTube lurer på. Leser du videre, blir du én av ytterst få nordmenn som faktisk får vite det lure reve-svaret.

Til og med mannen til Reve-enka snur seg i graven: En populær norsk humorduo lager en tullehit med barnetekst, og plutselig er den blitt en verdenssensasjon!

Sangen er fengende, videoen morsom, og Ylvis-brødrene fortjener oppmerksomhet. MEN der en medisinsk oppdagelse hadde blitt kalt et gjennombrudd, eller en reise til isolerte himmelstrøk hadde vært en oppdagelse, sitter vi igjen med en redefinert definisjon av en verdenssensasjon.

Pytt, pytt – Popklikk er en überkul, hyperkulturell populærkulturblogg som alltid er med på notene!!!

Vi har derfor gravd dypt for å tilfredstille det folket synes å ville ha. For å finne internasjonale revenyheter, gikk vi selvsagt rett til Fox News, som reklamerer med en balansert og fair nyhetsdekning. Det vi fant var alt annet enn balanse.

Dekningen av elefanter var ekstremt mye bredere og bedre enn blant andre dyrearter. Denne dreide seg om frossen elefantsperm og fødsel i en østerrisk dyrepark.

I tillegg ser Fox News ut til å foretrekke dyrenyheter om hunder og griser, fremfor reven og hva den faktisk sier.

Med et svært hederlig unntak for Michael J. Fox.

80-talls-stjernen gjør comeback 22 år etter at han ble diagnostisert med Parkinson’s. Dette gjør et sterkt inntrykk for oss som har sett Back to the Future-trilogien minst 20 ganger. I «Back to the Future» drar Michael hele tiden frem og tilbake i tid. Kanskje bruker han samme metode i den nye serien og henter frem 80-tallets Marty McFly i år 2013.

Det er egentlig to år for tidlig, fordi i filmen reiser Doc Brown og Marty McFly i den råstilige DeLorean-kjerra helt til frem til 2015, selv om Doc er livredd for å skape et tidsparadoks.

Og før han i det hele tatt har uttalt en eneste frase i 2013-serien, er Michael tilbake igjen på forsiden av det amerikanske magasinet Rolling Stone, 26 år eldre, men helt umiskjennelig…Michael J. Fox

De eneste som ikke er fullt så glad, er garantert Mojo Nixon og Skid Roper. De var også noen skikkelige moromenn med fokus på psykobillyrock.

Sjekk ut «Elvis is everywhere» fra 1987, hvor det det finnes et klassisk MichaelJFox-sitat:

«The anti-Elvis got no Elvis in him, let me tell you…Michael J. Fox got no Elvis in him…hupp!»

http://youtu.be/4VTo064bXms

Det virker derfor utelukket at Michael J. Fox noen gang kommer tilbake til fremtiden, forkledd som Elvis.

Men tilbake til nåtiden: Fant vi noen gang ut hva reven egentlig sier? Vi lovet dere jo det. Etter flere våkenetter kom vi endelig på hvor vi kunne finne det.

«Animalist» har svaret!

Se bare:

Herman Berg
Herman Berg

Tidligere nyhetsredaktør i digi.no og redaktør av ABC Nyheter. I skrivende øyeblikk daglig leder i et selskap som gir ut papirmagasiner. Elsker musikk.

Artikler: 233