-Selv tårene grein

Bibern fløy som en sputnik over scenen mens småunger og kjerringer grein om kapp.

Nå som Justin Bieber har overtatt redaktøransvaret i kulturavisene Dagbladet og VG, skulle man nesten tro at de ønsker seg yngre lesere, eller noe sånt.

Trustin Bieber, liksom.

Skal vi tro de som har greie på det, altså jenter mellom tre og 14 år, kvinnelige musikkjournalister og noen få voksne kvinnfolk som aldri hører på musikk, er han en blanding av Elvis, The Beatles og Michael Jackson. Himmelsk musikk, ass. Fenomenal låtskriver, ass. Åsså så kjekk a gitt. Makeup og greier. Litt sånn rosablogg møter Topp møter Idol. Nice. Blablabla…

Fordi tankegods som dette, ifølge Popklikks durkdrevne musikkekspert Lyttelua, skygger for det faktum at låtene til Justin er en ramsalt kritikk av overflodssamfunnet og Nietzsches filosofi, sendte vi ham på gårsdagens Bieber-konsert.

-Fytti katta, Bibern er både Jesus og Kristus, svarer en sliten luetass etter å ha sleng beina på kjøkkenbordet i Popklikks nyoppussede kontorer.
-Ehhh.. nå er vel det strengt talt en og samme person…
-Er’e så nøye a, din skrotnisse? Fyren hadde jo englevinger og greier. Fløy som en sputnik over scenen mens småunger og kjerringer grein om kapp. Begynte faktisk å grine sjæl.

-Begynte du å grine?
-Jepp! Følte at Bibern sang direkte til meg selv om jeg ikke hørte en dritt. Sang at n elska meg. At jeg er en beliver. Klumpen i halsen til Lua vokser så fort at den ligner den hårete kokosnøtten som ligger på enden av bordet.
-Det var så mye grining i salen at jeg vurderte å ringe Noah. Selv tårene grein. Det regna så mange tårer at regnbuen slo opp telt midt i folkemassen.

-Men det sier seg jo sjæl at fyren har peil, han kommer jo tross alt fra Kanaan, det lovende land i Bibern.
-Hæ? Fyren kommer fra Kanada, ikke fra…
-Flisespikkere. Måkke la detaljene ødelegge for helhetstenkinga.
-Som er?
-Gud ække dø, som Nietzsche påstod. Gud er Jesus. Jesus er Kristus. Kristus er Justin. Og Justin er Bibern.
-Såpass!
-Jepp. Det enkle er ofte det beste. Men nå må jeg stikke. Skal møte hu dama jeg traff på konserten i går. Hu har vært gift fire ganger, er dirigent i et gospelkor og har en skikkelig heit Pommacånde.
-Doh!

Lyttelua
Lyttelua
Artikler: 192