Slik kupper du et bryllup

Skal du i bryllup og har en sentral rolle som forlover? Slapp av, Popklikk gir deg tips til hvordan du kan komme deg gjennom på en elegant måte, uten å måtte fremføre en lang og kjedelig tale fylt med floskler. 

Her er ett eksempel på en storebror som på bryllupsdagen avslører at lillebror er homo. Selvsagt med et glimt eller ti i hvitøyet.

Hva med å kuppe showet fullstendig? Skriv ny tekst på en Eminem-rap, legg inn litt skåling og en laang hyllesttekst hvor du egentlig gir pokker i brudeparet. Så inntar du hovedscenen selv.

Det funker det også.

Men, hvis du ikke liker å opptre på direkten, er det aller lureste å mekke en musikkvideo. To brødre av brudgommen var forlovere og bønnfalte den tredje broren om å bli værende i kjernefamilien. I en Gary Numan-/Devo-/Kraftwerk-inspirert opptreden hadde de ikledt seg metalldrakter og kjørte på hva remmer og tøy kunne holde med gamle synttriks.

I videoen «We Are Brothers» står forlover-brødrene frem som som Baddy Paris og Rufus Starlight.  Det ble 600.000 avspillinger på de første tre dagene, noe som må sies å være respektabelt. Den nærmer seg nå 1,6 millioner visninger.

– We thought we’d done ok, but he left us anyway, konkluderte syntbryllupsduoen.

Herman Berg
Herman Berg

Tidligere nyhetsredaktør i digi.no og redaktør av ABC Nyheter. I skrivende øyeblikk daglig leder i et selskap som gir ut papirmagasiner. Elsker musikk.

Artikler: 233