Tasjan i Oslo

B15C6DF0-AA07-4A4E-8CD7-CDEB0A006E74I dag kommer selveste Tasjan til Oslo. Ikke Lord Greystoke, men Aaron Lee Tasjan, mannen med de stilige hattene. Bakgrunnen for besøket er hans deltagelse på det utsøkte arrangementet Interstate 19 som skjøt fart allerede i går. Tasjans konsert finner sted på Vulkan i Oslo. Møt opp, folkens!

Foruten Tasjan kan du også få med deg knallgode artister som Darling West og Torgeir Waldemar. Om du ønsker mer informasjon om Interstate 19, kan du klikke her.

Grunnen til at vi digger Tasjan ekstra hardt begrunnet vi i vår anmeldelse av hans siste album, «Karma For Cheap», som ble sluppet i fjor, der vi skrev følgende:

Aaron Lee Tasjan: «Karma For Cheap» 

Fra å pendle mellom americana og melodiøs rock, slenger Tasjan et vaskseekte powerpop-album på bordet. Et album med så mange tøffe hooks og deilige melodier at lykketermometeret gløder. Om du klarer å se for deg en musikalsk hybrid bestående av Cheap Trick, Tom Petty, Electric Light Orchestra, John Lennon og Roy Orbison, er «Karma For Cheap» et album for deg. De fleste låtene holder høy klasse, noe den energiske og tettsittende produksjonen skal ha mye av æren for. Om du begynner med «If Not Now When», «The Truth Is So Hard To Believe», «Heart Slow Down», «End Of The Day» og «Dream Dreamer», er du trolig frelst før midnatt.

 

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1621