Det vanskelige iPad-spørsmålet

Denne uken kom Mediestøtteutvalgets uttalelse til Kulturdepartementet. Kort oppsummert kan den skape tøffere tider for papiravisene og heller belønne den nye mediebrett-økonomien.

I fremtiden går vi altså ute med lesebrett og gjør små mediekjøp på farten. Det bringer oss til det virkelig vanskelige iPad-spørsmålet for oss menn: Hvordan skal man bære med seg et slikt brett på en maskulin måte?

Nei, nei, nei. Scottevest er ikke løsningen for den selvbevisste mann

Jennifer Lee grubler over samme problemstillingen i NY Times. En iPad er for stor for bukselommene, ikke bøybar og alt for tung til å skjule i klærne. Så hvordan skal man ta med seg dette brettet med seg rundt?

For en kvinne er spøsmålet enkelt. iPaden er i håndveskestørrelse. For menn derimot, står valget mellom ryggsekk, manneveske, rumpetaske, eller helst noe midt i mellom. Pent blir det uansett ikke.

Men ingen skal si at man ikke prøver å lage en maskulin paddeløsning. Firmaet Scottevest markedsfører seg selv med at de driver med «iPad Compatible Clothing».  Mannen bak produktet er vel ikke akkurat, hverken særlig stilig kledd eller en trollmann med ord. Men tanken er god.

Martin H. Andresen
Martin H. Andresen

Martin Henrik Andresen er bidragsyter på popklikk og skriver mest om reklame, PR og om hvordan teknologi påvirker oss.

Artikler: 25