Vi skjønner ikke en dritt av «Broen»

Popklikk digger Saga, men skjønner ikke en dritt!

Sagas sexy brallor og skjeggete Martin Rodhe får det til å gå rundt for oss.

”Broen” har blitt genierklært og fått bøttevis med konfetti kastet over seg. Noe gutta i Popklikk-redaksjonen ikke skjønner en dritt av. Vi synes det er fint å se på og alt det der, men når det kommer til handlingen og plottet har vi falt av for lengst. Hvor mange personer er det egentlig mulig å holde orden på? Og hvorfor er så mange av dem så utrolig rare?

I vår desperasjon har vi henvendt oss til vår kjære redaktøse, Elise Nyborg Eriksen, og bedt henne forklare oss hvorfor vi skjønner nada.

– Er det bare oss, eller er ”Broen” en serie alle liker, men ingen skjønner en dritt av?

– Først og fremst setter jeg pris på om du titulerer meg ”Mother of two” resten av intervjuet. For det er jo det jeg er. Når det er avklart: Jeg ELSKER ”Broen”!!Fra den brilliante introen (et lite popkulturelt nikk til Sopranos?) til rulleteksten. Jeg sitter klistret hver bidige mandag og samboeren får en knyttneve i skulderen hvis han lager lyd i den timen det varer. Nordic noir på sitt beste!

– Men jeg skjønner faktisk ikke en jævla dritt lenger. Det plager meg ikke så mye. Jeg har lært å godta at jeg ramlet av plottet fullstendig etter de i den første ”cellen” ble drept i containeren. Akkurat når det kommer til firmaet til hun psyke, dødende damen har jeg ingen oversikt. Og hvorfor hun med de kremhvite klærne ikke hadde seg med gigoloen når hun var så forbanna på han dølle mannen sin forstår jeg heller ikke. Men de har flott interiør hjemme da. Alle sammen. Jeg synes også det var digg at Saga fant ut at han irriterende etterforskeren ikke hadde nøtteallergi. Det var en lettelse.

– Hadde du ansatt Saga om du rula over et politidistrikt?

– Jeg hadde ansatt Saga til hva som helst. Jeg synes Saga burde vært landbruksminister. Ingen hemmelighold. Ingen mystiske lister. Alt kommer rett ut. Rett opp og ned som et flagg på en flaggstang. Der har du henne i et nøtteskall. For å si det sånn: Hadde Saga spurt om hun kunne få en jobb som skribent i Popklikk hadde jobben din hengt i en tynn tråd.

– Hadde du ansatt Martin om du rula over et politidistrikt?

– Jeg er så sinnsykt forelsket i Kim Bodnia at jeg hadde også ansatt ham til hva som helst. For en type! Det er noen med blandingen av myk og hard som er helt ubetalelig. Han er en slags vandrende bamseklem. Og måten han lærer Saga om livet på. Vakkert! Det skal sies at Martin Rodhe kanskje bør gå noen runder med seg selv når det kommer til prevensjon. Hvor mange unger har han egentlig? Han går jo Stein Kåre Kristiansen en høy gang. Men, men. Ingen er feilfrie.

– Har manusforfatterene blitt så høye på pæra etter den første sesongen at hybrisen bruser, eller tror du at alle brikkene faller på plass i siste episode?

– Jeg vet ikke. Jeg godtar hva som helst. Hvis brikkene skulle falle på plass tror jeg ikke jeg kommer til å fatte puslespillet. Men det er greit.

– Hvem tror du er den store stygge ulven?

– Jeg synes Mette Rodhe er ganske scetchy. Kanskje hun har et hemmelig forhold til Hannibal Lecter i fengselet?

– Genseren til Sarah i ”Forbrytelsen” ble en suksess, hva med skinnbuksene til Saga ?

– Både de sexy skinnbuksene og den raffe mosegrønne jakken står på ønskelisten min til jul. Det hadde vært fett  å ikle seg det, fake litt aspergers eller hva det nå er som feiler henne og fortelle folk ting de egentlig ikke vil vite om seg selv.


Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

5 kommentarer til “Vi skjønner ikke en dritt av «Broen»”

 1. Torkel avatar
  Torkel

  Enig med Elise: Veldig bra. Skjønner ingenting.

 2. Kaja avatar
  Kaja

  Haha! Fantastisk 🙂
  «Jeg hadde ansatt Saga til hva som helst» – jeg og!

 3. […] Les også: Skjønner ikke en dritt av “Broen” -Er  de  mulig å  sammenligne Saga og Martin med Mulder & Scully? […]

 4. […] også: Vi skjønner ikke en dritt av Broen Blir det noe momsefjomsing på Saga og […]

 5. […] også: Vi skjønner ikke en dritt av Broen Blir det noe momsefjomsing på Saga og […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *