Kon-Tikis snøfteknis

Som en dritafin bimbo (eller himbo) sjarmerer og blender Kon-Tiki med sin storslåtthet. Likevel eller det ikke fritt for at man kniser og snøfter i kinosetet på de feile stedene. (PS. Inneholder spoilers)

Her er en topp fem liste over øyeblikk som fikk oss til å snøfteknise i en ellers stille sal:

1. Krabbeklo
Joda, vi skjønner at i Hollywood så er det sånn at man må ha en slags gjennomgående tema hvor helten viser sin snodige og menneskelige side. Men når Hagen henvender seg til den søte, lille krabben for femte gang blir det en tanke overtydelig og søkt. Det hadde i grunnen holdt med papegøyen.

2. Papegøyen
I get it. Man blir så gærn av å være på en flåte at man innleder et heller skrudd forhold til en papegøye. Dette forklarer ikke helt at tjommien din får det for seg å sløye en hai for å få den ut. Himle med øynene og snøfte høyt.

3. The best a Man can get
Skjegget vokser som lyngen på vidda, men brystkassen skinner og glinser av babyolje. Crewet på Kon-Tiki må ha hatt med seg mengder med skum og høvler for å kunne opprettholde den rette boyband-looken. Pent, men knis.

4. Utavdegsjælopplevelse
Masterzoooom ut fra flåta opp over skyene og ut i verdensrommet! Seeee så mye penger vi har! Episk, lissom.

5. Mann myser mot horisonten og finner løsningen
Undertegnede kysser jorden Pål Sverre Hagen går på og innser at han gjør så godt som han kan. Men hvis jeg hadde fått en hundrings for hver gang han oppnår ny og genial innsikt ved å myse i denne filmen hadde jeg blitt en rik kvinne. Fnis, knis og mys.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405