Best akkurat nå!

ADF164F9-9DCC-4BC3-A946-8A966EBD6693Fredag er en nydelig dag. Høsten nærmer seg med stormskritt, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel kaffedrikking, et par runder med Monopol, enda mer kaffedrikking, sjokoladespising (Troika, alltid Troika!), et par-tre slurker Pommac og et par pizzaer levert på døra. Er det rart man er happy?

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 75 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige 25 prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen har vi hørt mye på den nye musikken til blant andre Jesse Malin, The Needs, Whitney, Kåre Indrehus, John Olav Nilsen, Tindersticks, Stefan Sunström og Unnveig Aas.

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 20 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for.

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1668