Best akkurat nå

D914C0E7-AE1A-46FF-92F2-914CFEE5B275Fredag er en nydelig dag. Høsten nærmer seg med stormskritt, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel kaffedrikking, et par runder med Monopol, enda mer kaffedrikking, sjokoladespising (Troika, alltid Troika!), et par-tre slurker Pommac og et par pizzaer levert på døra. Er det rart man er happy?

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 83 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige 17 prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne helgen har vi hørt mye på den nye musikken til blant andre Stefan Sundström, The Switch, Lars Winnerbäck, Louien, Liam Gallagher, Janne Hea og Jan Carelius.

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 30 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for.

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1658