Best akkurat nå

F7C291B3-945B-4765-8F5E-A6FABBF30383Fredag er en nydelig dag. Høsten har festet grepet, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel kaffedrikking, et par runder med sjakk, enda mer kaffedrikking, sjokoladespising (Troika, alltid Troika!), et par-tre flasker Pommac og en kebab eller to på hjørnet. Er det rart man er happy?

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 81 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige 19 prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen har vi hørt mye på den nye musikken til blant andre Wilco, The Secret Sound of Dreamwalkers, Joel Alme, Stefan Sundström og GospelbeacH. Nick Caves nye plate har vi ikke fått helt taket på ennå.

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 35 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *