Best akkurat nå

E53565FE-E6E2-42A4-B821-A414639BDAB3Fredag er en nydelig dag. Høsten har festet grepet, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel kaffedrikking, et par runder med sjakk, enda mer kaffedrikking, sjokoladespising (Troika, alltid Troika!), et par-tre flasker Pommac og en kebab eller to på hjørnet. Er det rart man er happy?

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 86 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige 14 prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen har vi hørt mye på den nye musikken til blant andre Mark Lanagan, Neil Young, The Lilac Time, Big Thief og Thom Hell.

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 35 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for.

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1641