Best akkurat nå

1A9BB24D-27E9-4F16-9218-6DC01E45711AC1988EE1-9ECC-43F8-A23A-6625C6503A90Når man har en blogg, som flere og flere synes å sette pris på, dukker det selvfølgelig opp en haug uventede problemstillinger med publiseringsverktøyet og den slags. Det vil seg ikke. I det ene øyeblikket et det problemer med å legge inn bilder, i det neste er det umulig å legge inn spillelister. Ikke bare våre egne, men absolutt alle! Hvorfor det, kjære Gud?

For å legge inn/dele album er null problem. Og det er jo fint. Men, altså, ikke spillelister, og det å prøve og finne ut av hvorfor det er sånn er så godt som klin umulig. Når det gjelder publiseringsverktøy og den slags, er vi selvfølgelig helt blanke. Widgets? Hæ, ingen hjemme i Popklikk-universet på ubestemt tid.

Så da sitter vi her 0g venter på at skjebnen gripe fatt i problemstillingene. La dem løse seg opp og flyte bort på ei fjøl. Eller kanskje bedre: bare bli borte helt av seg selv, sånn helt plutselig.

Mens vi ventet på at plutseligheten skulle møte skjebnen i et lyskryss i nærheten av Sinsen, foreslo Popklikk-Espen (den eldre) at vi kunne prøve å lime inn spillelista vi hadde laget i en lenke. Noe de fleste av oss lo så lenge av at vi nesten mistet pusten. Men tror dere ikke det funka da gitt? Høh!

Så her er spillelista, men for å høre på den må du altså trykke på denne setningen. God helg!


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *