Best akkurat nå

43BBC4CE-4E92-491F-B2A2-32FBE9FDB9A8Fredag er en nydelig dag. En lang arbeidsuke vinker farvel, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel kaffedrikking, et par kurong, enda mer kaffedrikking, sjokoladespising (Troika, alltid Troika!), et par-tre slurker Pommac og innkjøp av et trillebårlass med Grandiosa. Er det rart man er happy? 

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 93 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige sju prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen har vi hørt mye på den nye musikken til blant andre Son Volt, Edwyn Collins, Andrew Bird, Strand Of Oaks, E. B. The Younger, Josh Ritter, Craig Finn og Nada Surf.

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 2o håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for. 

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1654