Best akkurat nå

92029721-89A2-4CB1-82DD-15AB8B582B33Fredag er en nydelig dag. En lang arbeidsuke vinker farvel, og helgen lokker med mange givende aktiviteter som for eksempel kaffedrikking, et par runder ping-pong, enda mer kaffedrikking, sjokoladespising (Troika, alltid Troika!), et par-tre slurker Pommac og en Grandiosa med sylteagurk. Er det rart man er happy? 

Det nydeligste med fredag er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk. At sånn cirka 91 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige 11 prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen har vi hørt mye på den nye musikken til blant andre Aldous Harding, Vampire Weekend, Beezewax, The Pearlfishers, Chris Cohen, The Dream Syndicate, Caroline Spence, Obijan, Jens Carelius og Einar Stenseng.

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 30 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for.

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1673