Best i oktober? Popklikk har svaret!

Fjorden Baby!!!
Fjorden Baby!!!

– Så mye? Det kanke stemme? Hermans hode virret rundt som et helikopter ute av kontroll.

– Det stemmer Hermanfar, avtalen er så godt som i boks. Han sleske forhandleren skal bare få det bekreftet av eierne. Redaktøsen, for anledning ikledd verdens første hjemmesnekra Fred Perry-sjal surra rundt knollen, hoppet rundt i stolen mens armene føyk rundt i lufta som trommestikker.

– Jeg savner Popklikk, hakke hatt tid til å skrive på flere uker. Penger ække alt, folkens. Musikk er viktigere. Men det er klart; den Pommac-dispenserer er genial. Espen trakk hendene gjennom håret han ikke hadde før han fortsatte.

– Jeg lager en spilleliste jeg, mens han pengeduden overbringer tilbudet til sjeikene ved bassenget. Og så kan vi bade i Pommac og sjampis senere i dag.

– Jabidabidu, dette hadde jeg ikke trudd da vi starta opp Popklikk i bare underbuksa. Multimillionærer, liksom. Gud bedre, jeg skal kjøpe meg en Bentley med svingdører. Herman smilte helt ut til nesetippen.

– Men først skal Espen lage en fantorangbra spilleliste med den beste musikken fra oktober/november. Nes pas?

– Oui, oui, Tøsen. Også et par eldre låter, selvfølgelig.

Varmen utenfor var så kolossal at selv mesteren over alle mestre snek seg inn i skyggen. Noen ganger treffer enkelte blink, tenkte han og drakk universet med begge lungene. Og vips var verden ikke lenger den samme.

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1668