Best i oktober? Popklikk har svaret!

Fjorden Baby!!!
Fjorden Baby!!!

– Så mye? Det kanke stemme? Hermans hode virret rundt som et helikopter ute av kontroll.

– Det stemmer Hermanfar, avtalen er så godt som i boks. Han sleske forhandleren skal bare få det bekreftet av eierne. Redaktøsen, for anledning ikledd verdens første hjemmesnekra Fred Perry-sjal surra rundt knollen, hoppet rundt i stolen mens armene føyk rundt i lufta som trommestikker.

– Jeg savner Popklikk, hakke hatt tid til å skrive på flere uker. Penger ække alt, folkens. Musikk er viktigere. Men det er klart; den Pommac-dispenserer er genial. Espen trakk hendene gjennom håret han ikke hadde før han fortsatte.

– Jeg lager en spilleliste jeg, mens han pengeduden overbringer tilbudet til sjeikene ved bassenget. Og så kan vi bade i Pommac og sjampis senere i dag.

– Jabidabidu, dette hadde jeg ikke trudd da vi starta opp Popklikk i bare underbuksa. Multimillionærer, liksom. Gud bedre, jeg skal kjøpe meg en Bentley med svingdører. Herman smilte helt ut til nesetippen.

– Men først skal Espen lage en fantorangbra spilleliste med den beste musikken fra oktober/november. Nes pas?

– Oui, oui, Tøsen. Også et par eldre låter, selvfølgelig.

Varmen utenfor var så kolossal at selv mesteren over alle mestre snek seg inn i skyggen. Noen ganger treffer enkelte blink, tenkte han og drakk universet med begge lungene. Og vips var verden ikke lenger den samme.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *