Dans som en sørkoreaner!

PSY, altså. Litt av en type.
Ikke vær en noldus på byen. Lær deg å danse Gangnam Style!

Du trodde kanskje at du skulle lære deg noen nye fete dansemoves av Å-kjendisen Marit Mikkelsplass på høstens Skal vi danse? Eller at Glow-dansen fortsatt er den hotteste driten å briefe med når du skal shake ass’en? Feil, feil, FEIL! Du må gjøre som 300.000.000 andre mennesker: Party Gangnam Style!

I skrivende stund har 2.7 millioner mennesker gitt sin «liker» til den rablende gale musikkvideoen «Gangnam Style» fra den sørkoreanske(!) rapperen PSY. Dermed har vi en ny innehaver av Guiness-rekorden for mest antall likes på Tuben. Og det er jo lett å skjønne hvorfor. PSYs elleville hesterytterdans er sensasjonelt morsom, spesielt i den klassiske far-out asiatiske settingen videoen utspiller seg i.

Se, lytt og dans:

Visstnok er låten og videoen et aldri så lite hestespark i lysken på rikingene i Seoul. Gangnam-distriktet er nemlig hvor man finner the filthy rich i Sør-Korea. Men alle pengene til tross: Danse kan de ikke. Tenkte PSY. Men nå viser det seg jo at hestedansen han oppfant som en harsellerende spøk, faktisk er det kuleste man kan finne på å gjøre på et dansegolv – uansett hvor man måtte befinne seg i verden.

Og det beste av alt er: Popklikk lærer deg hvordan! Selvfølgelig.

Her ser du basic moves’a:
Veien til suksess på dansegolvet nær deg!
For å gå grundigere til verks, kan du lære deg å danse Gangnam Style av selveste PSY – sammen med Britney Spears!

Milde moses, det er nesten for mye…

Lykke til!

Tobben Aarsland
Tobben Aarsland
Artikler: 9