Den beste musikken akkurat nå?

14975B9F-8EF9-4023-8132-3E9B049D922BSøndag er en utmerket dag. En lang arbeidsuke har fått strukket på beina, og nye utfordringer venter rett rundt hjørnet.

Det nydeligste med helgen er likevel at det slippes enorme mengder med ny musikk hver fredag. At sånn cirka 89 prosent av musikken er totalt uinteressant for Popklikk-redaksjonen gjør ingen verdens ting. Vi bruker tiden på de deilige elleve prosentene som stormer mot oss med åpne armer. Akkurat denne fredagen er det først og fremst de nye platene til Marianne Faithfull, Amber Arcades og Doug Paisley som har opptatt oss mest. Forrige fredag var det Elvis Costello, Dawn Landes, Dumdum Boys, David Crosby og Ogikubo Station som holdt i taktstokken. Vi har også brukt mye tid på de nye låtene til Minor Majority, Rhett Miller, The Lemonheads og Jeff Tweedy.  

For å perfeksjonere helgen og den kommende uka, har Popklikk satt sammen en spilleliste bestående av 40 håndplukkede låter fra artister vi setter ekstra stor pris på. Låter som stort sett har sneket seg rundt hjørnet i løpet av de siste ukene. Vær så god. Ingen ting å takke for. 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *