Er dette årets beste låter?

A9FCDD8D-34ED-4CF9-93A8-17C24DB06555Jada, vi har publisert denne før, men det er en stor forskjell: Denne gangen har vi slått sammen kåringene av de beste internasjonale låtene med de beste norske og svenske låtene. Hvilket betyr at spillelista, som i utgangspunktet var på 30 låter, nå består av 40 musikalske godbiter.

Dette skrev vi for noen uker siden:

Å plukke ut årets 40 beste låter er en svært krevende oppgave. Så krevende at Popklikk-redaksjonen garantert vil angre på valgene sine i det øyeblikket saken publiseres.

Og la det være klart; om denne lista hadde blitt publisert i morgen hadde den garantert sett litt annerledes ut. For 2018 har gitt oss så mange fantastiske låter at ordet kompromiss rett som det var dukket opp da valgene måtte tas.

Etter mange tildels kraftfulle diskusjoner, kan vi konkludere med at alle låtene som snek seg inn er usedvanlig gode.

Vi hadde bare en regel: kun en låt per artist! Noe som selvfølgelig gjorde det ekstra vanskelig da flere av de utvalgte artistene har laget en drøss gode låter i løpet av 2018.

Da er det bare å sette i gang, folkens! Håper dere har like god musikksmak som oss. Hey!

Kommentarer

Ett kommentar til “Er dette årets beste låter?”

  1. terje ramstad avatar
    terje ramstad

    Nei. Det blir svaret fra meg, rett og slett fordi Stranglers sjefen Hugh Cornwell gå ut skiva Monster, og Pure Evel og Mr. Leather (om Lou Reed) der er nok årets låter. Ja de 2 + Peter Perrets (ex. Only Ones) How The West Was Won. Men godt forsøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *