Hæ, ikke hørt om Follow That Dream?

0FA2FD45-7F49-47F0-8527-72C47C84DBDFDet er bare å glede seg, folkens! Den 30. august slipper Follow That Dream reutgivelser av all musikken de skapte i perioden 1987-88 både på vinyl og digitalt 30 år etter at bandet ble oppløst. Musikk som fikk enkelte i Popklikk-redaksjonen til å danse så lisseslipset ble gjennomsvett. For ordens skyld: Bandet slapp EP’en «Fishing for Success» i 1987 og albumet «Follow That Dream» året etter.

Follow That Dream bestod, og består fremdeles av, Harald Henmo (Gass) Aslak Dørum (Dumdum Boys) , Espen Omdahl (programleder for radioprogrammet «Transmission») og Ronny Myhrvold (Kvikk Lynsj).

Om noen av Popklikk-redaksjonen så FTD live? Klart vi gjorde, men om du gikk glipp av fyrverkeriet, er det bare å møte opp på John Dee den 6. september. Men, dere må være kjappe, for dette er den eneste konserten bandet slenger i potten.

I anledning disse storartede nyhetene har bandets plateselskap, Drabant Music, valgt å slippe en liten smakebit på hva dere har i vente. En smakebit ved navn «Betty».

Popklikk har valgt å hylle bandet med en spilleliste bestående av låter vi (og ganske sikkert også mange av gutta i bandet) hørte på da Follow That Dream søkte verdensherredømme mot slutten av 80-tallet. At første låt ut er «Betty» sier seg sjæl. Og jada, lista kunne vært mye lengre, men vi valgte å sette punktum da et av medlemmene i Popklikk-redaksjonen begynte å lete etter lisseslipsene sine på loftet.

 

Espen A. Amundsen
Espen A. Amundsen

Idéhistoriker og tidligere musikkredaktør i ABC Nyheter.

Artikler: 1668