Popklikk kaster klærne

Nakne artister, sportskjendiser og politikere (!) overstrømmer nyhetsbildet. Popklikk slenger seg på og surfer avgårde på en bølge av popkulturell nakenhet!

Samma hvem du er, har du et kjent ansikt så bør du få av deg fillene fortere enn svint. De som har gjort det allerede kan anbefale det sterkt. – Det blir ikke renere og mer naturlig enn dette, sier Suzann Pettersen og viser at det også er relevant for golfere å stille opp naken.

Aqua-Lene
har aldri vært mer fornøyd med seg selv og dermed er hun programforpliktet å vise seg fram slik at andre kvinner og den oppvoksende generasjon har noe å strekke seg etter. «Det er en særegen følelse med luft i stumpen», utbryter fotballtreneren til Mjølner og tar med seg hele guttelaget opp for å posere naken på en fjelltopp. Senterungdommen viser at det ikke holder å være politisk interessert, du må jaggumeg være sexy dersom du skal nå fram. «Det er sexy å bo på landet!!!», hyler de mens de river av seg klærne i fjøset.

Så la fillene fare. Her har du selveste kremen av popkulturell nakenhet:

Queen – Bicycle Race
Ord blir fattige. Dette er beviset for at sport og nakenhet virkelig henger sammen. For et konsept. Freddy altså. Les også: Så galt kan det gå

R.E.M. – POP SONG 89
Bonus folkens! Her får vi se en ung Michael Stipe i bar overkropp. Og den shakingen på de damene er ubetalelig. Skru opp og rist løs!

The Dandy Warhols – Bohemian Like You
Dette var for lenge siden de kuleste gutta i gaten. Dette er den kuleste låten fra de kuleste gutta. Tre ting jeg spesielt liker med denne videoen: 1. Rockering, 2. Karaoketeksting 3. Relevant nakenhet.

MIKHAEL PASKALEV – I SPY
«Bare gammelt nytt her», tenker du kanskje. Men neida. Det finnes flott lettkleddhet i 2012 også. Hvis du lover å holde på en hemmelighet så kan Redaktøsen tilstå at hun har et MASSIVT tenåringsaktig krøsj på Paskalev. Dette bunner og grunner i dansingen i undikken i denne videoen. For en mann.

Alanis Morissette – Thank You
Alanissen, naken, subbende rundt med tomt blikk mens hun takker India. Herregud for en herlig kombo. En av mine favorittlåter (no kidding). Takkskalduha Alanis!

Robbie Williams – Rock DJ
Robbie tar den som vanlig litt lenger enn folk flest. Hele veien ut faktisk. Kanskje det er her vi ender tilslutt alle sammen?

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405