Alt ble bare kål

Kjendisredaktør Ellen Arnstad advarte torsdag kveld mot hodeløs bruk av iPad. 

Arnestad, som er iPad-entusiast, holdt avslutningsinnlegget på et seminar om lesebrett i regi av NONA, en nettorganisasjon som kaller medlemmene for netthoder og som må passe på at medlemmene ikke tryller seg selv om til kålhoder.
iPad-entusiast og magasinredaktør (Foto: Henne.no)

Arnstad har etter kort tids iPad-bruk fått et anstrengt forhold til grønnsaken blomkål, og da spesielt den virtuelle formen.

Da forlagsredaktøren fikk en iPad i hus, hev hennes åtte år gamle sønn seg umiddelbart over den og skjønte intuitivt at her var det en ny, gøyal dings å erobre. Som alle gode opphav hadde hun gjort en avtale med åtteåringen  om at alle nedlastinger av spill måtte klareres først.

Og som alle gode opphav ga hun ham lov til å laste ned et uskyldig spill til kun 11 kroner.  Om kvelden viste han frem den fine gården han lekte med på iPaden. Lite skjønte hun da regningene begynte å strømme inn dagen etter. Hun trodde det var noe feil og slettet dem. Men de fortsatte å komme.

Til slutt innså hun at transaksjonene faktisk ble foretatt på hjemmebane og måtte stoppes før familien ble bankerott på online-spillet FarmVille

– Jeg er i dag innehaver av virtuell blomkål for 5.000 kroner og aner ikke hva jeg skal gjøre med den! sa hun til en lattermild forsamling på tampen av seminaret.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Alt ble bare kål”

  1. […] iPad som plattform. Popklikk var i aller høyeste grad representert (Vg vinner frokostbordet, Alt ble bare kål). Dersom du var en av de mange som ble avvist i døren, eller rett og slett bare er interessert kan […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *