Bryllupsbonanza!!

Popklikkredaktøsen legger alle journalistiske prinsipper til side og publiserer en pressemelding rått.
Man kan være så tøff i trynet man bare vil. Når det kommer til kongelige brylluper er det bare å rulle rundt og gi labb.

Jeg måpte i time etter time og så vielsen i loop da Diana (bless her soul) rødmet seg oppover kirkegulvet. Jeg gråt meg gjennom Haakon Magnus kjærlighetserklæringer til den nærmest usminkede Mette Marit. Til og med Ari og Erkeengelens  überflaue  festtaler framkalte en liten tåre.

La oss bare si at vårens bryllup mellom William og Kate ikke kommer til å sette følelsene i det popklikkende hjem i full sving. Som et sant BBC-hode gikk sikringen ytterligere da denne pressemeldingen tikket inn i mailboksen. Her er det bare å fyre opp PVR-boksen. Enjoy:

Direkte og uavbrutt dekning av det kongelige bryllupet på BBC Entertainment og BBC World News

8. april 2011: Hele verden vender seg snart til London for dette tiårets britiske kongelige begivenhet. BBC Entertainment og BBC World News vil ha omfattende dekning av det kongelige bryllup mellom HKH Prins William og Catherine Middleton.

Direktesendingen på BBC Entertainment den 29. april vil bli en samsending med BBC ONE, BBCs flaggskip i Storbritannia. Sendingen av bryllupet er høydepunktet i BBC Worldwide Channels’ Royal Wedding programserie som også inkluderer Royally Mad, presentert av Cat Deeley , innsiktsfulle kongelige dokumenterer, samt et utvalg spesialprogrammer fra BBC World News.

På BBC Entertainment vil den kjente BBC-profilen Huw Edwards, fra sin plass utefor Buckingham Palace, lede BBCs team ettersom dagen utfolder seg. Sammen med Huw vil andre programledere, som Fiona Bruce og Sophie Raworth, holde i sendingen fra sentrale steder rundt om i London.

BBC Entertainment vil fra mandag 25. april dedikere en hel uke til kongelige programmer:

Royally Mad: I Royally Mad, ledet av Cat Deeley, møter vi fem av USAs mest ihuga fans av den britiske kongefamilien. Vi blir med dem på en reise til London hvor de hengir seg til alt som handler om det kongelige bryllupet, og deres kunnskap blir testet. Følg disse lidenskapelig, sta og besatt karakterer gjennom alle oppturer og nedturer på deres uforglemmelig reise når de besøker sentrale steder fra livet til det lykkelige paret, og til slutt finne sin egen eventyrlige avslutning.

Untold Stories of a Royal Bridesmaid: For tretti år siden, var tv-vert og verdenskjente designer, India Hicks, brudepike da hennes gudfar prins Charles giftet seg med Lady Diana Spencer. Mens verden forbereder seg på bryllupet mellom prins William og Kate Middleton, tar India seerne med på en munter og personlig reise gjennom sine minner som en 13 år gammel brudepike, midt i hjertet av de mest kjente bryllupet i det 20. århundre, og gir en bemerkelsesverdig forhåndsvisning av hva som er til å bli dette århundrets store bryllup.

For å hjelpe henne med å fortelle den fascinerende historien har hun blant annet intervjuet prinsesse Dianas kjoledesigner, David Emanuel, medbrudepike Clementine Hambro, moteikon Caroline Herrera, og Indias mor, Lady Pamela Hicks, som selv var brudepike for HM Dronningen.
Britain’s Royal Weddings: Mens verden forbereder seg på å feire kongelig bryllup, fanger dette underholdningsprogrammet opp alle følelser, spenning og mote fra landets tidligere kongelige bryllup. Vi går bak kulissene og all pomp og prakt i bryllupene fra 1923 og utover, og får et morsom og spennende glimt inn i en verden få av oss noen gang vil oppleve.

Royal Wedding (drama): Royal Wedding, et nytt drama av den Bafta-vinnende forfatteren Abi Morgan (White Girl, Sex Traffic) og handler om det mye feirede bryllupet mellom da, Lady Diana Spencer og Prince Of Wales i 1981.

Handlingen er satt i en liten walisisk landsby, der lokalbefolkningen bare så vidt har begynt å føle de negative virkningene av Margaret Thatchers frie markedspolitikk. Det kongelige bryllupet gir Caddock-familien og resten av landsbyen en sjanse til å glemme alle deres problemer og feire sammen. Men i løpet av feiringen skjer det ting som vil endre deres liv for alltid.

Jodie Whittaker (St Trinian’s, Cranford ) og Darren Boyd (Little Dorrit, Kiss Me Kate ) har hovedrollene, sammen Kevin Bishop (Star Stories ), Rebekah Staton (Pulling, Tess Of The D’Urbervilles), Alun Raglan , Sarah Hadlan og nykommeren Gwyneth Keyworth .

I tillegg til dekning av bryllupet, vil BBC World News fra 1. april også sende fire spesielle episoder av Witness. Hvert program vil gi et unikt og personlig perspektiv på store kongelige, historiske begivenheter, inkludert ekteskapet til Grace Kelly og Prince Rainier, Edward og Wallace Simpson, HKH Prins Charles og prinsesse Diana og sønnen til Botswanas sjef, Sir Seretse Khama og engelske Ruth Williams. Det vil også bli sendt fire spesielle Royal Wedding utgaver av One Square Mile og en ukentlig Royal Wedding spesial med Mishal Husain.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *