Modent boyband-begjær

Hvorfor blir damer i 30 og 40-årene fremdeles mo i knærne av Take That?
Svaret er at kvinner er mer trofaste enn menn, skal vi tro The Telegraph.

Når boybandet i kveld gjester Skavlan er det i sammenheng med at de igjen skal ut på turnè. Selveste rosinen i pølsa er at de nå er gjenforent med vår alles Robbie Williams.

For oss nordmenn er kanskje Take That noe vi forbinder med 90-tallet, men i Storbritania er de massive og har vært det i flere år.

Den forestående turneen som starter i  2011 er derfor en av de største i øyrikets historie. Selskapet som selger billettene rapporterer at Take That-gjenforeningen med Robbie slår alle tidligere salgsrekorder med mer enn 50 prosents margin.

Blodfansen som kaller seg “Thatters” er med andre ord like ivrige nå som  da de var tenåringer. Mens menn på sin side kanskje ikke fullt så interessert i sin ungdoms sexsymboler, er Thattersene et eksempel på at damers kjærlighet ikke ruster så lett.

Skribenten, Helen Brown i The Telegraph, mener at den kvinnelige fansens overstrømmende lojalitet rett og slett kommer av at de drømmer om å bli gamle sammen med Take That-medlemmene. Det som begynte som en tenåringsforelskelse har med andre ord utviklet seg til varig kjærlighet etter som årene går.

Og for at damene skal fortsette å elske bandmedlemmene må de vokse i takt med fansen. Også her leverer Take That.  Gutta som før var glatte sex-symboler, framstår nå som modne, trygge familiemenn.

Det Robbie er tilbake er også perfekt timet med tanke på fansens familiesituasjon. Mens Take That i starten i stor grad hadde en kvinnelig fanskare, ble det helt stuereint for menn å høre på Robbie etter at han tok hatten og gikk i 1995.  Robbie ga hele boybandpakken fingen, begynte å dope seg og menget seg med kred-musikere.

Han spydde ut en rekke hits som snakket rett til den typiske britiske ”lad” med klassiske tekstlinjer som ” My breath smells of a thousand fags. And when I’m drunk I dance like me Dad”.

Dermed kan også ektemennene til Take That-fansen bli med på konsert å synge med. I tillegg har bandet de senere årene laget noen enorme sceneshow som kan appellere til barna. Et voilà – appellerer en Take That-konsert til hele familien.

Og etter en sjarmoffensiv hos Skavlan i kveld, tør vi vedde på at den gamle Take That-forelskelsen blusser opp igjen hos modne kvinner skandinavia rundt.

Jeg skal i alle fall sitte klar. «Relight my fire», Robbie!


Publisert

i

,

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Modent boyband-begjær”

 1. HildeSol avatar

  Endelig en grunn til å se på Skavlan -min indre boyband-fjortis er klar som et egg. Men når kommer turnéen hit…?

 2. Kristine avatar
  Kristine

  Å minner! Jeg var stor fan av Take That da jeg var elleve. Everything Changes-plata var på heftig rotasjon mens jeg og vennene mine spilte Super Nintendo på rommet. Jeg likte Robbie best fordi han hadde så bra humor (ehh…)

 3. nerd avatar

  artister er ofte store egoistiske rashøl. kjente musikere driter i deg, hvorfor bry seg om de. Hvorfor ha forhold til noen man ikke kan snakke med eller håndhilse.Greit at man elsker musikken. har nettop dumpet en DJ jeg traff på sweetdate.no .fordi han bodde i tromsø å jeg i sør norge. Han utnyttet meg kun for bilder. vær gang vi skulle møtes fant han på noe. Men nå tyter han om å ha meg med på turne. å jeg skal liksom danse utkledd i sølv folie neonlys.ler litt ennå. De eneste seriøse musikere man finner er frelses armen orkestere. når jeg kom til norge som 18 for første gang. hadde jeg lite penger , de hjalp meg med mat å klær. og de synger for å hjelpe andre. Jeg liker robbie william, han virker som en snill real fyr utifra hva jeg har hørt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *